Algemene Schilderwerken

Zowel wanneer u bezig bent als een nieuwbouw als wanneer u renoveert kunt u op ons rekenen als schilder voor uw schilderwerken en andere decoratie. Niet alleen binnen trouwens. Wanneer u bijvoorbeeld uw gevel wil laten kaleien, doen we dat ook met plezier! Adeho decor gaat resoluut voor een open communicatie met u als klant. Voor we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat alles goed is afgesproken zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Wij kiezen steevast voor de kwaliteitsverven van de topmerken Sikkens en Boss.

Kleuradvies

Heeft u inspiratie nodig? Dan geven wij met onze jarenlange ervaring in de decoratieve sector ook professioneel kleuradvies voor uw woning. We brengen verschillende stalen voor u mee zodat we samen met u de juiste keuze kunnen maken. Na het bekijken van de staaltjes gaan we bovendien uw gewenste kleur nog eens op grotere panelen zetten zodat u nog een beter beeld krijgt van de uiteindelijke tint en het effect ervan op uw interieur.

Heeft u nog een schilder nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn vanuit Linter werkzaam in de hele regio Tienen, Sint-Truiden, Hasselt, Leuven en verder in Limburg en Vlaams-Brabant.

Realisaties